Ervaringen

“Hilke heeft de opening van ons advocatenkantoor Robin Advocaten in september 2021 georganiseerd. Hilke heeft dat echt waanzinnig goed gedaan, zij heeft echt een talent voor organiseren en speechen.

Het grootste genot was toch wel de prachtige speech die Hilke had voorbereid: persoonlijk, levendig en spot on. Echt geweldig.

Wij kijken met veel voldoening terug op de opening, die dankzij Hilke een groot succes was. Ik kan iedereen 100% aanraden om Hilke te vragen voor de organisatie van elk denkbaar event of feest!”

Jo-Anne Nijland, Robin Advocaten

Opening Robin Advocaten

“In september 2021 heeft Hilke opgetreden als dagvoorzitter van de Gecombineerde Zitting, een jaarlijks evenement georganiseerd door de Jonge Balie Den Haag, waarbij advocaten, rechters en officieren van justitie met elkaar in debat gaan over een actueel thema. 

We hadden ons geen betere dagvoorzitter kunnen wensen. Hilke leverde een onmisbare bijdrage aan de invulling van het debat, had alles tot in de puntjes geregeld en wist tijdens het debat de panelleden en de zaal te prikkelen met goede vragen en scherpe opmerkingen. Dit alles doet ze met veel energie en zichtbaar plezier. Een echte aanrader!”

Simone Vromen, Wladimiroff Advocaten

Gecombineerde Zitting van de Jonge Balie Den Haag,

“Hilke heeft op 20 januari 2022 een webinar voor gezeten van drie organiserende partijen: bestuursorganen DT&V en COA en stichting Nidos. Dit webinar ging over asielzoekerskinderen die zonder ouders in Nederland zijn, die als perspectief hebben dat zij terug keren naar het land van herkomst en welke nieuwe samenwerkingsafspraken in deze context bestaan tussen de organisaties om dit te bereiken. Het onderwerp is in de praktijk een beetje lastig. Er is veel over terugkeer te doen en het perspectief is niet eenvoudig te creëren. Dat maakt de gesprekken erover niet altijd gemakkelijk.

Hilke heeft tegen deze achtergrond een keurige prestatie geleverd. Zij nam in de voorbereidende overleggen van nature het voortouw, draaiboeken werden tijdig aangeleverd en die waren duidelijk en zij was goed bereikbaar om even te overleggen. Tijdens het webinar zelf was zij prettig als voorzitter, met een rustige en duidelijke manier van communiceren en vriendelijk tegen iedere deelnemer. Mede, maar misschien wel grotendeels, dankzij haar hadden wij een ontspannen en prettig webinar.

Ik beveel Hilke van harte aan om dit soort bijeenkomsten voor te zitten. Ik heb haar naam in ieder geval genoteerd voor de toekomst.”

Germa Lourens, Nidos

Fragment uit de intervieuwreeks ‘Aan tafel met – in gesprek over Kansrijke Start’

“Hilke heeft de afgelopen jaren een aantal bijeenkomsten (zogenaamde diner pensants) begeleidt van de Landelijke Coalitie Kansrijke Start, een inspirerend gezelschap van ongeveer 40 ambassadeurs op het terrein van een kansrijke start voor elk kind in ons land. Hilke heeft deze bijeenkomsten op een creatieve en verfrissende manier voorbereidt, samen met een collega van bureau AEF. Ook heeft zij deze bijeenkomsten steeds weer op een inspirerende wijze voorgezeten, waarbij elke onverwachte actie door haar weer op een prima manier werd gebruikt om er nog iets mooiers van te maken! Met Hilke heb ik steeds alle vertrouwen dat het altijd weer goed komt en elke bijeenkomst een succes wordt.

Daarnaast heeft Hilke ook een aantal interviews gedaan met verschillende mensen over thema’s van Kansrijke Start en in deze gesprekken steeds weer deze mensen op een mooie en open manier laten vertellen over hun gedrevenheid en passie op het gebied van Kansrijke Start.”

Angela Uijtdewilligen, Programmamanager Kansrijke Start, VWS